HidratIQ- Aqua Peel

HidratIQ- Aqua Peel

Hidratiq Aqua Peel Iasi

Hidratiq Aqua Peel
I. AQUA PEEL– tehnologie cu dublu circuit simultan: absorbtie si difuziune; terapie in 4 pasi consecutivi cu rol in curatarea si exfolierea tegumentului, hidratare si drenaj facial.

PROTOCOL IN 4 PASI: 30-50 minute

PAS 1: HIDRA-PEEL A– solutiile difuzate contin AHA(acid glicolic, acid malic, acid tartaric, acid lactic sau acid citric) dizolva conexiunile dintre keratinocitele epidermului din zonele obrajilor si pometilor, iar presiunea negativa(absorbtia)va produce exfolierea superficiala a tegumentului. In aceasta etapa se activează colagenul, consolidează nutriția și rezistența la oxidare. Timp 8-10 minute.
PAS 2: HIDRA-PEEL B– solutiile contin BHA(acid salicilic) sunt liposolubile si difuzate la nivelul Zonei T( frunte, nas si barbie) penetreaza si dizolva sebumul, reziduurile obtinute fiind absorbite. Aceasta etapa este recomandata mai ales la persoanele cu tendinta la acnee, puncte negre si realizeaza o curățare profundă. Timp 8-10 minute.
PAS 3: HIDRA-DRAIN– prin manevre specifice drenajului limfatic sunt stimulate circulatiile limfatic si sangvin; se obtine un efect detoxifiant si o reducere a cearcanelor si pungilor de sub ochi. Se foloseste ser fiziologic sau apa distilata. Timp 10-15 minute.
PAS 4: HIDRA-NUTRITION-nano- moleculele active( ex: acid hyaluronic, vitamin, peptide) din seruri vor fi infuzate in derm obtinand efecte imediate: hidratare, fermitate, stralucire. Timp 8-10 minute.
II. OXY-BUBBLE+EFECTUL BOHR– o combinatie revolutionara cu rezultate spectaculoase la nivelul pielii prin oxigenarea tesuturilor din interior spre exterior si o buna hidratare naturala.
Capsula speciala in contact cu gelurile cu ingrediente active elibereaza milioane de molecule de CO2 care explodeaza la nivelul pielii inducand simultan efectul Bohr. In acest moment ph-ul tegumentului scade, iar circulatia sangvina superficiala este stimulata. Oxihemoglobina, transportorul moleculelor de oxygen la nivel celular, elibereaza oxigenul in tesuturile/celulele ,,avariate” si hipoxice.
TIMP DE LUCRU= 15-30 minute
III. RADIOFRECVENTA 4D– actioneaza pe mai multe directii:
– caldura indusa de cei 4 poli stimuleaza fibroblastii crescand sinteza de fibre proteice( collagen, elastina)pentru efectul de ,,tightening” si compactare
– cei 4 poli de radiofrecventa induc un efect de scurtare al retelei de fibre elastice deformate si alungite obtinand un lifting facial instant
– un alt mecanism important al radiofrecventei este termolipoliza selectiva, acest lucru facand din radiofrecventa 4D singura terapie de slabire volumetrica a conturului fetei si a barbiei duble.
TIMP DE LUCRU= 15-30 minute
IV. OXYSPRAY– un dispozitiv prevazut cu un flacon/recipient in care se introduc diferite seruri cu ingrediente active( acid hyaluronic, multivitamine, etc)pentru a fi pulverizate fin la nivelul barierei epiderm-derm. Rezultatul consta intr-o hidratare si luminozitate faciala. Se recomanda ca pas ulterior tratamentelor de Aqua-Peel si/sau Bohr Effect.
V. TEHNOLOGIA DUALA CRIO/HEAT– imbina temperaturi la 2 extreme: minim -5 grade C si maxim 55 grade C pentru inchiderea si deschiderea porilor, pentru tonifierea peretilor vasculari( vaso-constrictie/ vasodilatatie), pentru un usor lifting facial, pentru calmare si decongestionare.
VI. ULTRASUNETE SMALL/LARGE– unde acustice cu tripla actiune: mecanica( vibratii), chimica( sonoforeza) si fizica( efect Joule) infuzeaza ingredientele active ale serurilor/gelurilor in derm pentru a obtine o buna hidratare a tesuturilor.
TIMP DE LUCRU: 15-30 MINUTE