Nanopore

Nanopore

Mezoterapie Nanopore Iasi

Mezoterapie Nanopore cu ace din titan.

Tratament pentru sinteza naturala de collagen si elastina- 15 -30 minute, in functie de marimea zonei pe care dorim sa o tratam. Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati si chiar vergeturile.
Este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.
  • Mecanism cu dublă acțiune.

  • Stimul fizico-mecanic: Microperforarea stimulează angiogeneza prin eliberarea factorilor de creștere endotelială (VEGF). Microperforarea stratului cornos activează mecanismul de auto-reparare a pielii, care este responsabil pentru producerea de colagen nou. În plus, crește permeabilitatea creând micro-canale care facilitează pătrunderea ingredientelor active în cele mai adânci straturi ale pielii.
  • Acele sunt lubrifiate cu o combinație de factori de creștere care reduc durerea și traumatismele epidermice. Tratament personalizat. Cocktail de factor de creștere. Transportul ingredientelor active la niveluri dermice și epidermice.