Despre noi

Home / Despre noi
 Red stethoscope with white tooth on the white background.

Red stethoscope with white tooth on the white background.

Cabinet Estetica Medicala Faciala Iasi

         Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament. Va ajuta sa va pastrati sanatatea tenului pe tot parcursul vietii. De aceea, misiunea numarul unu a fiecarui specialist din echipa noastra este  de ingrijire preventiva a tenului.   Aceasta se face personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. Stim ca nimanui nu-i place sa astepte de aceea avem grija intotdeauna sa respectam ora de programare. Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea tuturor specialistilor si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de prevenire / tratament. Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.

Principii

 • Dedicare totala pentru sanatatea,confortul si starea de bine a pacientilor nostri;
 • Respect pentru timpul pacientilor nostri;
 • Comunicare,transparenta si corectitudine in ce priveste planul de tratament si costurile aferente.

Cine suntem?

         Situata intr-o zona usor accesibila, din B-dul Copou pe strada Garabet Ibraileanu nr.1 in Policlinica CFR et.4 din cadrul Spitalului CFR. Pretty Face este o clinica de estetica medicala privata care ofera pacientilor sai servicii diversificate de estetica medicala faciala de prima calitate. In cadrul clinicii veti gasi o ambianta calda si o echipa de medici entuziasti gata sa raspunda cu promptitudine si profesionalism nevoilor dumenavoastra. La Pretty Face Cabinet Estetica Medicala Faciala Iasi, veti beneficia de servicii de:
 • Dermabarziune,
 • Peeling chimic sau enzimatic.
 • Tratamentul acneei cu Hidrat IQ.
 • Hidratarea tenului cu Intraceuticals.
 • Toxina botulinica.
 • Acid hialuronic.
 • Cool lifting.
 • Dermapen.
 • Nanopor si alte tratamente de cea mai inalta calitate, care va vor ajuta la mentinerea si imbunatatirea sanatatii tenului dumneavostra.

Obiectiv=Excelenta

Avem ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale care includ transparenta, onestitatea, confidentialitatea, etica si deontologia.
Suntem determinati sa aplicam cele mai inalte standarde de profesionalism in tot ceea ce facem pentru pacientii nostri. Angajamentul nostru pentru perfectionare continua reprezinta baza excelentei profesionale.

Experienta

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare individualitate. Incurajam, recunoastem si rasplatim inalta performanta, lucrul in echipa si asumarea responsabilitatii. Avem angajati o echipa de profesionisti care include specialisti din toate ramurile medicinii estetice medicale.

Aparatura/Materiale

         Datorita preocuparii permanente si a dorintei de perfectionare, personalul cabinetului nostru de estetica medicala este intotdeauna la curent cu noile tehnici, materiale si metode de tratament, prin participarea continua la congrese si manifestari stiintifice.Fiecare tratament si tehnica utilizata in cabinet se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena si sterilizare. Dotarile cabinetului  sunt de ultima generatie,investind constant in ultimile aparitii tehnologice din domeniu, permitandu-ne tratamente medicale si estetice de o inalta calitate.
Cu sinceritate,
Echipa Pretty Face
SUNA ACUM